بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

پشت پرده یک عکس پرمعنا از رهبر انقلاب

نخستین عکس در نمایشگاه اسناد همکاری‌های سازمان ملل متحد و ایران که این روزها در مهاباد دایر شده، مربوط به سفر «خاویر پرز دکوئیار» دبیرکل وقت این سازمان به تهران و دیدار وی با رییس جمهوری وقت ایران است؛ عکسی که در سایت مقام معظم رهبری از آن به «منطق ملت ما» تعبیر شده و هنوز هم برای وصف ویژگی‌های ایرانیان در دوره کنونی صادق است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر ، با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی « KHAMENEI.IR» در مورد دیدار دیپلماتیک «دکوئیار» و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نوشته شده: «در بحبوحه جنگ تحمیلیِ رژیم بعث علیه ایران، سازمان ملل و شورای امنیت آن از بازیگران مهم و تأثیرگذار در وقایع جنگ بودند. هر چند که سازمان ملل خیلی زود نشان داد که در مواقع حسّاس در مشت ابرقدرت‌ها قرار می‌گیرد اما جایگاه خوبی بود برای اعلان مواضع ایران مقاوم و مدافع؛ رئیس‌جمهوری ایران اسلامی هم شاید بهترین زبان گویا برای رساندن «منطق قوی ملت» به گوش سردمداران جامعه جهانی و مردم دنیا به شمار می‌آمد».

 

«حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار هم به نقد عملکرد سازمان ملل در موضوع جنگ پرداختند و هم مهمترین دغدغه نظام و ملت ایران یعنی «تعیین متجاوز» جنگ و محاکمه آن را اعلام کردند. از این رو «تنها فرمولی» که از نظر ایشان می‌توانست مورد قبول ملت ایران باشد، فرمولی بود که در آن «تنبیه متجاوز» پیش‌بینی شده باشد. آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار از «منطق ملت ما» به دبیرکل سازمان ملل گفتند؛ ملتی «سرسخت و مبارز و مؤمن» که هرگز تسلیم فشار نخواهند شد».

 

حالا هم پس از چند دهه از آن دیدار تاریخی، ملت سرسخت و مبارز ایران تسلیم فشار ابرقدرت‌ها نمی‌شوند و با ایمان به خدا آماده رویارویی با بحران‌های مختلف و تحریم‌های یکجانبه هستند.

آیت الله خامنه ای در این عکس با روی گشاده و با لبخند از «دکوئیار» استقبال کرده است و در پس زمینه عکس نیز چندین عکاس و فیلمبردار در حال ثبت لحظه دیدار این ۲ شخصیت مهم هستند.

 

تک تک عکس‌های این نمایشگاه از داستانی واقعی خبر می‌داد؛ مثل عکسی که در توضیحات آن نوشته شده بود: «تصویب قطعنامه جهان در برابر خشونت و افراطی گری خشونت آمیز»؛ این ماجرا بر می‌گردد به زمانی که حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری در ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۳ در شصت و هشتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد ایده «جهان عاری از خشونت و افراطی گری» را ارائه کرد.

 

گویا در همان مجمع ایده مطرح شده و به قطعنامه تبدیل شده بود و تصویب این ایده در مجمع عمومی سازمان ملل متحد اهمیت پرداختن به مقوله خشونت در جهان را نشان می‌داد.

این نمایشگاه که در فضایی با معماری چشم نواز برپا شده، با لوگوهای ایرنا و پرچم کشورمان مزین و با گل‌های زیبایی آراسته است.

منبع : ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار